Ja, vi skanner!

Utforsk som om du var der i våre 3D modeller. Kontakt oss om du har et lokale du vil tilby dine kunder 24:7

REISELIV Vi tilbyr en ny og unik måte for å promotere destinasjoner, severdigheter og værelser på. Engasjer dine kunder ved å la de besøke din destinasjon på nettet mens de venter og gleder seg til å oppleve det i person.

BYGG & ANLEGG 3Dscann gir deg muligheten til å presentere utviklingen til eksisterende og potensielle kunder på en måte som ikke har vært mulig før.

UTSTILLINGSLOKALER Du har den beste beliggenheten og en fantastisk webside… Hvorfor ikke engasjere besøkende på websidene ved å invitere de inn?

FORSIKRING Vi har alle forsikret våre eiendommer men hva har vi av dokumentasjon. Med en 3Dscann av din bolig vil forsikringsselskapet kunne forholde seg til din eiendom nøyaktig slik den var før skaden inntraff.

UTLEIE Hvordan bedre presentere dine utleieobjekter enn nøyaktig slik de fremstår? Våre 3D modeller er som skapt for utleie av eiendom være seg korttidsutleie av ferieboliger, Airbnb, langtidsutleie eller næring. Skulle ulykken være ute har du også den optimale dokumentasjonen nødvendig for å vise opprinnelig tilstand.

JA, VI SKANNER! Har du et areal så vil vi gjerne skanne det! Ta kontakt